3 Pasi cum sa iti structurezi cursurile DIMI Education, eficient

Cu siguranta ai avut momente in care te-ai intrebat “care este structura de cursuri pe care trebuie sa o urmez ca sa pot ajunge un Coach de Functional Fitness bun.”

Ca sa poti ajunge un Fitness Coach de calitate este foarte important sa iti creezi o baza stabila de informatii din domeniu, experimentand in acelas timp, diferite situatii pe propria ta piele.  Sa iti stabilesti directia in care vrei sa evoluezi si sa faci din Educatia Continua un obicei regulat.

Noi, echipa DIMI Education, sustinem ca Trainingul Functional sta la baza tuturor directiilor de fitness. Si este foarte important sa cladim un fundament solid, cu informatii si tehnici de evaluare a potentialului scheleto-muscular si identificare necesitatilor de imbunatatire pentru fiecare persoana si caz in parte. Si structuri corespunzatoare pentru construirea de programe de preventie, antrenament si recuperare personalizate pe fiecare nevoie.

Astfel incat, pe termen lung, sa ducem clientul in directia in care se vede el, fara riscuri de accidentare si fara sa fie nevoie sa il convingem ca ceea ce doreste el se poate realiza, pe un fundament stabil si sanatos.

Esti pregatit sa ajungi un coach de performanta?

Atunci trebuie sa iti structurezi fundamentul solid cu informatii si cursuri de urmat. Iti las mai jos cursurile recomandate din oferta de specializari DIMI Education, pe fiecare etapa de evolutie.

🥉 PERSONAL LEVEL 

Pentru inceput este foarte important sa cunosti corpul uman si principiile de functionare, ca si sistem intreg si integrat. Aceste informatii te ajuta sa iti poti da seama care sunt deficientele de miscare si cauza, sau de unde vin ele.

📚 MOVEMENTS INTEGRATION COURSE

Cursurile MOVEMENTS INTEGRATION sunt un ‘‘MUST Do” – sunt create pe capitole separate, ca sa intelegi mai in detaliu fiecare structura,  dar cu un sistem foarte bine pus la punct de integrare a miscarii intregului corp uman.

Aici inveti Tehnica ABCi prin careinveti etapele de evaluare, structurare si integrare a unui program de antrenament sau recuperare, eficient si fara riscuri de accidentare.

Intr-un cuvant, inveti sa evaluezi si sa adaptezi antrenamentele pe fiecare nevoie in parte, tinand cont de toate detaliile importante de functionare a corpului uman si de dezechilibrele lui.

Apoi, in functie de directia in care doresti sa te specializezi, iti poti alege cursurile, pe fiecare nivel in parte.

🥈 MASTER LEVEL 

🥇 COACH LEVEL

Sper ca ai reusit sa iti creezi o idee despre specializarile DIMI Education si care ar fi ordinea lor, in asa fel incat sa poti acumula informatii eficiente si care sa te ajute sa evoluezi spre tinta ta de dezvoltare.

Ca sa nu te plictisesc, urmeaza sa postez urmatoarele articole despre fiecare nivel in parte si cateva detalii despre certificarile recomandate, ca sa poti face cele mai bune alegeri.

Fii cu ochii pe blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button