Dispozitive de Compresie Pneumatica Intermitenta Recovery Air

Esti in cautare de cele mai bune metode de recuperare?

Nu mai este nevoie sa testezi tot ce pare interesant de pe piata!Compresia pneumatica intermitenta(CPI) nu numai ca este o solutie foarte eficienta dar te ajuta sa obtii mai multe obiective de recuperare.

Aceasta tehnica terapeutica este benefica si in situatiile in care pacientii sau clientii tai sufera de riscul de tromboza venoasa profunda si este nevoie de imbunatatirea circulatiei sangvine.

De curand am completat sortimentul de echipamente de antrenament si recuperare cu produsele Recovery Air de la Theragun. Aceste produse ne-au cucerit de la prima utilizare. Pe langa faptul ca au dezvoltat o tehnologie de top la nivel mondial, obiectivul Theragun este sa ofere posibilitatea ca aceste produse sa poata fi utilizate de toata lumea.

Si pentru ca pana acum, nu am fost dezamagiti niciodata de calitatea promisa de Theragun, toate produsele din prima tura, s-au epuizat ca painea calda.

Cum se foloseste?

În timpul utilizării, vesta sau cizma cuprinde membrul care necesită tratament, iar liniile de presiune sunt conectate între echipament și pompa de aer. Când este activată, pompa umple camerele de aer ale jachetei pentru a presuriza țesuturile din membră, forțând astfel lichide, cum ar fi sângele și limfa, să iasă din zona presurizată.

La scurt timp, presiunea este redusă, permițând un flux sanguin crescut înapoi în membră.Astfel, compresiile intermitentevor asigura mișcarea sângelui venos.

De ce compresie pneumatică intermitentă?

Pe măsură ce se acumulează un volum mare de lichid, vasele limfatice nu-și mai pot exercita funcțiile în totalitate. În ele se formează o presiune înaltă, astfel încât valvele care în mod normal se închideau nu o mai pot face. Ca urmare, apare o acumulare de limfă în partea de jos a vasului.

Mușchii vaselor limfatice se întind și nu mai au forță de contracție, iar pe termen lung valvele și pereții vaselor limfatice se întăresc și se reorganizează, devenind mai duri și mai puțin elastici.

Compresia pneumatică intermitentă acționează asupra a trei sectoare diferite:

 • la nivel venos – permite evacuarea sângelui din arborele venos;
 • la nivel limfatic – permite avansarea limfei prezente in colectori, crescând astfel debitul limfatic în direcția proximală;
 • la nivel interstițial – permite deplasarea lichidului interstițial în sensul impus prin umflarea succesivă a camerelor manșonului.

Cum actioneaza cizmele de compresie

Sistemul limfatic colecteaza excedentul de limfa care se acumuleaza in tesuturi. Acesta absoarbe si transporta acizii grazi si grasimile catre sistemul circulator si transporta celulele care prezinta antigen catre ganglionii limfatici avand ca efect stimularea raspunsului imun. In general, afectiunile limfatice cauzeaza inflamatii si alte simptome.

Cele 4 compartimente ale cizmei asigura un masaj bland care stimuleaza circulatia naturala a limfei in corp. 

La ce ajuta cizmele de compresie

Drenajul limfatic deblocheaza canalele si vasele limfatice. Acest lucru asigura circulatia limfei in partile periferice ale corpului, astfel reducand inflamatia si durerea cauzate de cantitatea excesiva de limfa si a metabolitilor membrelor.

Ajuta, de asemenea, la vindecarea si regenerarea tesuturilor musculare, creste tonusul pielii si reda elasticitatea pielii.

Efectele tratamentului cu cizme de compresie

 • eliminarea toxinelor si a retentiei de apa
 • tratarea celulitei
 • reducerea senzatiei de picioare grele, umflate
 • detoxifierea organismului
 • recuperarea elasticitatii pielii
 • imbunatatirea trofismului pielii
 • prevenirea varicelor si a tromboflebitei

Ce au castigat in plus cei care au ales Recovery Air de la Theragun Tehnologie de top la nivel mondial

 • Nu toate sistemele de compresie pneumatica sunt create la fel. Dispozitivul Recovery Air a adunat toate avantajele si tenologia din spatele celor mai performante dispozitive CPI, intr-un produs accesibil oricui.

Gradient Negativ de presiune unic

 • Suprapunerea în spirală a camerelor maximizează în siguranță circulația față de alte modele care întrerup fluxul de aer și creează vârfuri și văi de presiune potențial dăunătoare.

Recuperare mai rapidă, viteza de trei ori mai mare decât concurenții

 • O recuperare mai rapidă înseamnă mai multe cicluri de inflație și deflație într-o anumită perioadă de timp. Detectând o umflare completă bazată pe presiune precisă, compresorul de înaltă performanță RecoveryAir atinge punctul optim pentru o eliberare completă și rapidă a presiunii de 3 ori mai rapidă.

Mai sigur cu control precis al presiunii

 • Sistemul nostru vă permite să vă setați sesiunea la unități precise de presiune și monitorizează presiunea în funcție de dimensiunea membrului care este tratat pentru a preveni supraconstricția periculoasă. Multe sisteme furnizează o gamă largă de presiune într-un cadru arbitrar, umflând adesea peste o tensiune arterială normală umană.

Mai eficient cu inflație și deflație completă

 • Ca un burete, controlul precis al presiunii RecoveryAir și gradientul negativ adevărat permit un ciclu mai complet și mai amplu de compresie și eliberare. Acest lucru elimină deșeurile metabolice mai eficient și permite sângelui proaspăt, oxigenat, să revină mai repede la membru.

Durată de viață extinsă a bateriei de 360 de minuteEchipat cu o durată de viață totală impresionantă de 360 de minute, RecoveryAir poate fi folosit din mers oriunde pentru o perioadă lungă de timp, fără a fi nevoie să încărcați dispozitivul.

Caracteristici

Controlați manual presiunea, menținerea și timpul de sesiuneRecuperare mai rapidă cu mai multe cicluri în mai puțin timp

Control precis al presiunii (20-100 mmHg)4 camere interioare suprapuse igieniceDurată de viață extinsă a bateriei de 360 de minute

Reducerea durerii și a oboselii începe cu circulația – cu cât îndepărtați mai eficient deșeurile și returnați sânge proaspăt, oxigenat în orice zonă, cu atât mai repede vă veți recupera și vă veți reveni la ceea ce vă place.

Ca un burete, RecoveryAir accelerează acest ciclu repetitiv de compresie și eliberare.

Dovedit clinic. Ușor de folosit. Proiectat pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button