Webinarii Gratuite DIMI Education

Core? What is the core in 2021?

Redescopera miscarea naturala a corpului tau si invata sa o folosești potențialul lui pentru a ramane sanatos și în forma

Nu mai este niciun secret faptul că a fi în formă este o condiție esențială pentru derularea activităților zilnice, motiv pentru care mișcarea trebuie să devină un obicei.

Corpul uman este conceput sa se miste, sa alerge, sa sara, sa manipuleze lucruri. Însă din cauza unui ritm de viata sedentar, nu ne folosim întotdeauna trupul la întregul său potențial.

Mușchii și ligamentele slăbesc favorizand dezechilibre care duc la diverse disfuncții musculo-scheletice.

Și pentru a împiedica acest efect, de multe ori facem greseala de a dubla numărul de ore petrecute în sală de fitness sau făcând exerciții pentru ca nu suntem multumiti de rezultatele pe care le dorim.

De aceea am creat aceasta seriie de webinarii, in care te vom ajuta sa intelegi ce inseamna miscare functionala puternica  si cum o poti efectua corect in conditiile actuale.

3 motive pentru care sa participi la webinarii:

*Numărul de locuri pentru webinarii este limitat – înscrie-te din timp ca sa fii sigur ca ești printre cei care vor participa.

Ai prieteni care sunt interesați de mișcarea sanatatea lor? Recomanda-le Webinarul Gratuit.

Ce vei invata:

Pentru cine este acest webinar?

ANTRENORI PERSONALI

PREPARATORI
FIZICI

PASIONATI DE SPORT

Persoane cu un program de lucru sedentar

Persoane care vor sa se antreneze corect

Webinariile DIMI Education fac parte  din seria Cursurilor MOVEMENTS – și  au la baza sistemul complex  ABCi, studiat, testat și aprobat  – care-ti permite sa creezi un program de antrenament structurat pe posibilitățile și limitele tale.

Pasul 1
A - Assessment
Pasul 2
B – Breathing
Pasul 3
C – Corrective
Pasul 4
i – Integrate

A – Assessment – analizezi 

B – Breathing – respiri – pentru ca respirația și mersul sunt 2 lucruri pe care le luăm ca și cum ni se cuvin fără sa constientizam importanța lor si din cauza aceasta multă lume are probleme aici.

C – Corrective – corectezi – unde corectezi și faci ajustările necesare problemelor descoperite în etapele anterioare 

iIntegrate – punem punctul pe I si integram totul într-un program de antrenament pe baza necesităților tale sau ale clientului tău,  pentru a parcurge impreuna din zona precară spre acceptabil și optim – și mai apoi sa poti imbunatati forța și rezultatele pe care le dorești tu sau clientul tău, fără riscuri de accidentare.

Webinarul este sustinut de:

Master Trainer Trigger Point si Let’s Band’s

Numele meu este Claudiu Man si in anul 2014 am devenit membru al echipei DIMI Education ca Master Trainer Trigger Point iar din anul 2018, Master Trainer Let’s Band’s.

In anul 2015 am elaborat un proiect nou, numit KMPerformance, ce avea ca rol initial, reintegrarea in activitatea sportiva a sportivilor de performanta ce treceau pragul cabinetului.

Prin KMP si a filosofiei din spatele acestui proiect, am început colaborări cu diferiți sportivi si cluburi de performanta, printre care U-BT Cluj Napoca, echipa cu care am castigat 5 trofee in 3 ani de colaborare.

DIMi Education este mai mult de cat o completare a ceea ce sunt eu din punct de vedere profesional, e rodul muncii a ani de studii exprimate in workshopurile ce imi sunt date sa le prezint participantilor care aleg sa se dezvolte alături de echipa Dimi Fitness.

formular inscriere

Completeaza formularul si rezerva-ti locul la webinarul Gratuit!