certificari dimi fitness

Certifica-te international si continua cu noi calatoria ta in fitness. Suntem specialisti in certificari si reprezentam cele mai importante branduri cand vine vorba de functional training.

01

TRX

TRX-ul este ideal pentru a lucra forta, putere, stabilitate si mobilitate de care pot beneficia de la copii la seniori, de la sportivii de ocazie la atletii de performanta, de la cei ce se antreneaza acasa la trupe de elita.

02

MOVEMENTS

Incepand cu simplul stat in picioare, trecand prin fandari, flotari, genuflexiuni si pana la alergare si sarituri piciorul reprezinta rampa de lansare si aterizare.

03

Mobility Stick

Veti invata proceduri de mobilitate, strecthing, forță și izometrie pozițională. Veți învăța cum să integrați aceste aspecte în sesiunile de pregătire individuală și de grup.

04

Gun-EX

O certificare de 8 ore în care vei învăța cum să dezvolți și să practici antrenemente cu funiile elastice GUN-eX.

05

LETS BANDS

Vei învăța la acest curs cum să efectuezi și să predai mai departe exerciții de rezistență, mobilitate și formare a tuturor grupelor musculare, adaptate la fiecare nivel de antrenament. 

06

FMS

Mișcarea este limba universală a expresiei umane. Înțelegerea modului și a motivului pentru care ne mișcăm bine ne ajută să aspirăm să ne mișcăm din ce in ce mai mult.

07

TRIGGER POINT

S-a demonstrate ca eliberarea myofasciala SMR (Self Myofascial Release) calmeaza durerile musculare si cele articulare imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea.

08

FLOWIN

Certificarea Flowin îți va oferi o nouă direcție în ceea ce privește tehnicile de antrenament “friction training”. 

Ai nevoie de suport?

Ia legatura cu un reprezentant DIMI Fitness si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Incepator, intermediar sau avansat cu siguranta te putem invata ceva si pe tine. Avem peste 100 de ani de experienta la total si echipa noastra de educatie, pe langa universitati de sport din Romania a fost educata la cel mai inalt nivel direct la sursa. Toti Master Trainerii nostri au trecut toate probele teoretice si practice necesare pentru a aduce cunostiintele.

— Dimi Butilca - Fondator Dimi Fitness -