EDUCATION on DEMAND

Acum poti participa la cursurile tale preferate si online.
Alege Certificarea care te intereseaza si noi te ajutam sa o obtii din confortul casei tale!

Ce inseamna EDUCATION on DEMAND

Este un Portal de Educatie si Certificari DIMI Education – Online –
pentru tine individual cat si pentru toata echipa ta, unde aveti posibilitatea sa alegeti, impreuna, certificarile pe care vreti sa le faceti si noi va ajutam cu programarea lor in asa fel incat sa obtineti maximul din ele, din punct de vedere informatii cat si disponibilitate.

Pentru cine este platforma

Antrenori Personali

Care vor sa isi largeasca aria de cunostinte si abilitatii, pentru a avea o viziune mai larga si a oferi un serviciu mai complex.

Preparatori Fizici

Care vor sa diversifice tipul de antrenament si sa imbunatateasca rezultatele echipei prin metode mai avansate

Pasionati de Sport

Care sunt interesati de un ritm de viata sanatos si vor sa isi creeze propriul antrenament, adaptat la nevoile si posibilitatile personale

“În fiecare dimineață, în Africa, o gazelă se trezește. Ea știe că trebuie să alerge mai repede decât cel mai rapid leu sau va fi ucisă.
În fiecare dimineață, în Africa, se trezește un leu. El știe că trebuie să o întreacă pe cea mai înceată gazelă sau va muri de foame.
Nu contează dacă ești un leu sau o gazelă … cand soarele apare, ar fi bine să alergi!”

Ce Certificari poti obtine la noi ?

Din experienta, stim ca in momente de furtuna, ramane in picioare doar casa construita pe un fundament solid.
Una din cele mai bune decizii, in momentul in care ne aflam acum, este sa iti largesti aria de cunostinte si abilitati in domeniu pentru a oferi un serviciu mai complex sau pentru a a vea o viziune mai larga asupra a ceea ce faci.
Un serviciu calitativ, diversificat si care are o baza solida, mereu va face diferenta, indiferent de situatie!

TRX

TRX-ul este ideal pentru a lucra forta, putere, stabilitate si mobilitate cu greutatea propriului corp.
 

1. TRX STC – Suspension Training Course L1

2. TRX FTC – Functional Training Course L2

3. TRX RTC Rip Training Course L1

De ce sa iti aduci echipa?

Depindem unul de celalat

Pentru ca noi oamenii functionam doar impreuna, suntem interconectati si indiferent daca vrem sa acceptam asta sau nu, nu putem exista unii fara altii.

Impreuna cream lucruri marete

Pentru ca unde sunt multi puterea creste, daca avem acces impreuna la aceleasi informatii putem ajunge impreuna la decizii mai bune, cu jumatati de idei de la fiecare se poate crea ceva frumos - pana la urma asta a fost si reteta evolutiei noastre!

Impreuna putem creste

Pentru ca cercul de oameni este foarte important, el te sustine si te ajuta sa cresti, daca colegul tau creste tu cresti o data cu el, cu jumatate de pas inainte sau inapoi dar mereu in aceeasi directie

Unde sunt multi inseamna putere!

Si nu in ultimul rand, mai multi oameni inseamna reducere mai mare si o posibilitate mai mare sa influentati asupra zilei in care doriti sa facem cursul!

Reduceri pentru echipe

Reducerile sunt valabile pentru tot grupul si este in functie de numarul de participanti/curs.
Ofertele nu se cumuleaza

Nivelul Echipei

Level 1

Nivelul Echipei

Level 2

Nivelul Echipei

Level 3

Care sunt pasii si conditiile de inscriere

1. Iti aduni echipa, cu cat mai multi cu atat mai bine, aveti cu totii o reducere mai mare cu cat sunt mai multe persoane in grup.

2. Iti alegi un nume al echipei, ca sa putem identifica numarul de persoane pentru reducere,

3. Va inregistrati la cursurile pe care vreti sa le faceti, si in campul NUME ECHIPA/Persoana care ti-a recomandat, din formularul de ingregistrare la curs - introduceti toti acelasi nume ( ca sa putem oferi reducerea in functie de numarul persoanelor care fac parte din echipa)

4. In momentul in care numarul persoanelor atinge minimul necesar pentru reducere, va contactam si stabilim data cursului, in asa fel incat sa fie un moment potrivit pentru toata lumea!

Cam atat, si da, daca inca nu ai reusit sa faci parte din grup, te poti inscrie – in casuta cu pricina, notezi, SINGUR sau o lasi necompletata si te ajutam noi mai departe.

*Daca initial te-ai inregistrat singur si apoi ai reusit sa-ti creezi un grup, ne poti lasa un mesaj cu NUMELE grupului si te alaturam noi echipei.

De ce sa ne alegi pe noi

Hight Quality

Am adus in Romania cele mai noi si de ultima generatie cursuri si certificari care te vor ajuta sa fii mereu cu un pas inainte, in evolutia ta cat si a domeniului.

Individual Approach

Experienta practica, atat in tara cat si in strainatate, ne-a ajutat sa alegem si sa sintetizam cursurile, in asa fel incat sa te ajute sa urmezi un traseu in evolutia ta, indiferent care este scopul pentru care ai ales sa evoluezi in domeniul de fitness si functional training.

Unique Experience

Suntem singurii cu drept deplin de Certificare Internationala, pentru cursurile - Stick Mobility, TRX, FMS, TriggerPoint, PowerBands, Theragun, PowerPlate, Gun-eX,

Community

Am certificat si instruit peste 1000 de persoane, pana in prezent. Deci esti in maini bune si alaturi de noi, vei intra intr-o comunitate deja creata, unde vei avea toata sustinerea echipei si unde poti evolua frumos, parcurgand un traseu deja strabatut.

Cum se desfasoara un curs

1. Start

Iti alegi cursul la care vrei sa participi. Te inscrii si iti verifici mailul, pentru confirmare. Ulterior vei primi un mail, maxim cu o ora inainte de curs, cu toate detaliile de logare.

2. Prepareing

Iti alegi cursul la care vrei sa participi. Te inscrii si verifici mailul, pentru confirmare.
Noi iti trimitem un mail, maxim cu o ora inainte de curs, cu toate detaliile de logare.

3. Working process

Cursul se desfasoara online, in proportie de 70-80% este practic, deci vei avea nevoie de echipamentul corespunzator.
La final este sesiunea de Q&A unde vei recapitula informatiile acumulate

4. Examenul de Certificare

Dupa curs, primesti pe mail un link pentru al examenului. Punctajul de trecere este min 80% Dupa care se trimite certificarea in format electronic.

DIMI EDUCATION

Master Trainerii DIMI Education

Dumitru Butilcă

Fondator DIMI FITNESS si Master Trainer TRX

Vlad Bucsa antrenor Dimi Fitness

Vlad Bucsa

Master Trainer Lets Bands si Flowin

Radu Tuta

Radu tuta

Master Trainer GUN-EX

Claudiu Man Instructor Dimi Fitness

Claudiu MAN

Master Trainer Lets Bands si Flowin

Ce spun cursantii nostri ?

FEEL FREE TO CONTACT US
+40 749 942 256
education@dimifitness.com

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button