fbpx

Certificare FLOWIN- Bucuresti

Certificare FLOWIN- Bucuresti

by
138 138 people viewed this event.
paid

Certificare FLOWIN® Friction Training ™

FLOWIN® Friction Training ™ este un concept de antrenament de intensitate ridicată, cu impact redus, care utilizează gravitația, greutatea corporală a utilizatorului și suprafața de frecare patentată a FLOWIN® Board pentru a produce o gamă nesfârșită de exerciții dinamice.
Este utilizată de sportivi profesioniști, antrenori personali și fizioterapeuți de top din întreaga lume.

Antrenamentul FLOWIN® Friction Training ™ a ajutat numeroase echipe sportive de top la nivel mondial (inclusiv echipe de fotbal, baschet și hochei pe gheață) să obțină rezultate substanțiale pe teren, pe teren și pe patinoar de ani de zile.

Invata sa utilizezi placa FLOWIN® in antrenamentele personale sau cu clientii tai. Si acceseaza un instrument esențial pentru performanță, reabilitare și prevenire.

După finalizarea acestui curs, vei putea:

  • Intelege avantajele acestui tip de antrenament si care sunt principiile de functionare

  • Sa ajustezi sarcina si rezistenta antrenamentului prin frictie , pentru a se potrivi diferitelor niveluri de forță și fitness, atat pentru performanță, reabilitare cat si pentru prevenire.

  • Sa conduci clase complete de FLOWIN® Friction Training ™ adaptate la fiecare categorie de client si pentru orice varsta.

Adauga un instrument perfect de antrenament in programele tale si largeste-ti aria de clienti cu o unealta de ultima generatie potrivita antrenamentelor profesionale, sporturile pentru juniori, antrenamentul personal și pentru fizioterapie.

Născut dintr-o cooperare interdisciplinară între sportivi de top, profesioniști în fitness și experți în ingineria materialelor, FLOWIN® Friction Training ™ oferă rezultate de top, măiestrie de înaltă calitate și servicii personalizate pentru clienți conduse de experți în domeniul sportului și fitnessului.

Deci, indiferent dacă esti un atlet profesionist, antrenor personal, antrenor de forță și condiționare sau un pasionat de fitness, consiliul FLOWIN®  iti va duce antrenamentul și rezultatele la nivelul următor.

Durata curs: 8 ore

Dupa finalizarea cursului vei fi capabil sa sustii examenul de Certificare.

______________

•Cursul se tine daca sunt minim 5 participanti
•Participarea se face LIVE in sala sau ONLINE in functie de preferinte- important sa specificati cum doriti sa participati la completarea biletului de participare 🙂

Informatii bilet

Flowin Ticket
1,223.00 lei
End: 2021-03-13 12:00 AM

 

Data si zi

2021-03-13 @ 09:00 AM to
05:00 PM
 

Inregistrare End Date

2021-03-13
 

Tip eveniment

 

Categorie

Share

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

NEWSLETTER

Aboneaza-te si vei primi in exclusivitate acces la ofertele noastre promotionale!

DIMI FITNESS