fbpx

Curs de certificare – Stick Mobility

DIMI FITNESS

Curs de certificare – Stick Mobility

808 808 people viewed this event.
Paid

Informatii bilet

Bilet Stick Mobility
3,423.00 lei
End: 2021-10-03 12:00 AM

_____________________________

Durata curs 2 zile – 16 ore (pretul include un set de 3 stick-uri in valoare de aproximativ 250 euro)

Certificarea Stick Mobility este destinată în principal pentru antrenori personali, instructori de grup, kinetoterapeuți, terapeuți, medici, preparatori fizici și profesori de yoga. Oricine a cărui slujbă este să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor, starea generală de fitness și atleticismul va beneficia de pe urma acestui curs.

Sistemul nostru este conceput pentru a fi utilizat ca un însoțitor al oricărei modalități de antrenament sau ca un program de sine stătător.

Aceasta certificarea va revoluționa modul în care vă antrenați personal sau vă antrenați clienții. Acest sistem vă va permite să duceți starea și calitatea mișcarii clientului dvs. la nivelul următor.

Vă vom arăta căi simple și eficiente de a imbunatați mobilitatea, flexibilitatea, proprocepția, coordonarea și puterea cu combinația de pârghie, iradiere și izometrie care vor debloca mișcările restricționate ce împiedică funcția și sănătatea optimă.

Veti invata proceduri de mobilitate, strecthing, forță și izometrie pozițională. Veți învăța cum să integrați aceste aspecte în sesiunile de pregătire individuală și de grup.

Fiecare instructor din familia Stick Mobility are metoda preferată de antrenament, fie că este vorba de kettlebells, TRX, power bands, gun-ex, flowin, la aparate sau mișcări cu greutatea proprie. Indiferent de modalitatea în care sunteți specializați, Stick Mobility se va integra perfect în programul dvs. și vă va face să vă mișcați mai bine.

Stick Mobility este un curs de două zile, axat în principal pe practica. Menținem clasele mici (limitate la 20insi), astfel încât să înveți principiile și mișcările fundamentale care îți vor oferi un fundament foarte bun pe care să te bazezi.

Această clasă poate fi solicitantă fizic și neurologic pentru participanți.

Fiți pregătiți, deoarece clasa va fi de aproximativ 30% teorie și 70% practica.

Pentru pregătirea fizică, Stick Mobility Fundamentals-1 vă recomandăm să vă familiarizați cu conceptul Stick Mobility urmarind paginile de fbk si instagram @dimifitness si @stickmobility sau cel puțin regimul de antrenament cu un singur stick daca aveti deja un stick.

In Pretul Cursului sunt incluse 3 stick mobility de marimi diferite.

Dimensiuni Stick Mobility: 6ft dacă aveți sub 1.78m înălțime, iar stickul de mobilitate 7ft dacă aveți 1.78m sau mai înalt.

_______________________________________

 

Data si zi

2021-10-02 @ 09:00 AM to
2021-10-03 @ 05:00 PM
 

Tip eveniment

 

Categorie

Share

Call Now Button0743383227
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

-10% OFF FIRST ORDER

* Completând acest formular vă înscrieți pentru a primi e-mailurile noastre și vă puteți dezabona în orice moment.