fbpx

Certificare POWER BANDS Coach – Cluj

DIMI FITNESS

Certificare POWER BANDS Coach – Cluj

691 691 people viewed this event.
Paid

Level 1 – 8 ore

Extinde-ți potențialul și devino instructor Let’s Bands! Datorită versatilității antrenamentelor cu powerbands vei avea o soluție de antrenament portabilă, accesibilă tuturor nivelurilor de rezistență, ideale pentru antrenamentul clienților tăi, atât din ceea ce privește menținerea formei fizice cât și în ceea ce privește performanța.

Vei învăța la acest curs cum să efectuezi și să predai mai departe exerciții de rezistență, mobilitate și formare a tuturor grupelor musculare, adaptate la fiecare nivel de antrenament. De la exerciții de reabilitare fizică și până la cele mai exigente antrenamente, conceptul Let’s Bands poate fi utilizat eficient și în condiții de siguranță atât de către pasionații de mișcare cât și de către sportivii de performanță, fiind recomandat pentru partea funcțională de antrenament, pentru mobilitate, stabilitate și forță.

În urma certificării vei fi capabil să îți creezi propriile antrenamente, cu exerciții și tehnici eficiente și complexe. Fiind un concept inovator, adăugarea certificării Let’s Bands pe lista realizărilor tale te va ajuta să ieși în evidență în ceea ce privește sportul și îți va îmbogăți cunoștiințele legate de fitness și mișcare în general!

•Cursul se tine daca sunt minim 5 participanti

•In situatia in care suntem restrictionati de situatia actuala, cursul se va tine LIVE Virtual, va anuntam din timp toate detaliile de participare

Informatii bilet

Bilet
978.00 lei
End: 2021-05-23 12:00 AM

 

Data si zi

2021-05-23 @ 09:00 AM to
2020-11-07 @ 05:00 PM
 

Locatie

 

Tip eveniment

 

Categorie

Share

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

NEWSLETTER

Aboneaza-te si vei primi in exclusivitate acces la ofertele noastre promotionale!

DIMI FITNESS