fbpx

TRX Suspension Training Course – Live+Virtual

DIMI FITNESS

TRX Suspension Training Course – Live+Virtual

1354 1354 people viewed this event.
Paid

Cursul varianta online se desfasoara Online pe ZOOM. Detaliile de logare in curs vor fi transmise cu maxim cateva ore inainte de inceperea cursului.

Level 1 – Certificare cu durata de 8 ore.

„Condițiile se schimbă, standardul rămâne același!” Aceasta este noua abordare TRX! Vino să descoperi această filozofie și vei deveni expert în mișcare! Planșă, rotație, tras, împins, acestea sunt doar câteva dintre mișcările pe care noul STC te va ajuta să le perfecționezi.

Cu versatilitatea metodei TRX Suspension Training® , exerciții cu greutate corporală veți avea o soluție de fitness pentru orice client. Veți învăța cum să efectuați corect exercițiile fundamentale de antrenament suspendat, sa corectați si îndrumați clienții in aceste exerciții precum și beneficiile și mușchii țintă ale acestor exerciții. De asemenea, veți invata și variatii și progresii pentru a adapta exercițiile la fiecare nivel de fitness. Finalizarea acestui curs vă califica pentru cursurile de Nivel 2.

La finalizarea acestui curs veți fi capabil să:

• Îndepliniți în mod corespunzător peste 30 de exerciții pentru antrenamentul suspendat.
• Variații ale exercițiilor (de progres și de regres) pentru toate nivelurile de fitness.
• Sa stabiliti standardele pentru toate cele 7 miscari funamentale: Plansa, Tras, Impins, Aplecare, Genuflexiune, Fandare, Rotatie
• Reglați rezistența și stabilitatea pentru toate exercițiile.
• Îndrumați clienții si sa corectați greșelile obișnuite.
• Configurați și utilizați corect TRX Suspension Trainer.
• Fiți înscriși in Directorul Oficial TRX de instructori și centre acreditate.

____________________________

•Cursul se tine daca sunt minim 5 participanti

•Participarea se face LIVE in sala sau ONLINE in functie de preferinte- important sa specificati cum doriti sa participati la completarea biletului de participare 🙂

In cazul in care iti doresti cursul dar nu iti permiti momentan costul complet, lasa-ne un mesaj si in functie de caz, vom incerca sa gasim o solutie de plata in rate.

Daca sunteti mai multe persoane interesate de certificare din aceeasi locatie, ne poti lasa un mesaj si in functie de caz putem organiza cursul mai aproape de voi.

Informatii bilet

Bilet TRX STC
1,223.00 lei
End: 2021-07-31 12:00 AM
 

Data si zi

2021-07-31 @ 09:00 AM to
2021-07-31 @ 05:00 PM
 

Tip eveniment

 

Categorie

Share

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

NEWSLETTER

Aboneaza-te si vei primi in exclusivitate acces la ofertele noastre promotionale!

DIMI FITNESS