fbpx

TRX Yoga – Bucuresti

TRX Yoga – Bucuresti

by
149 149 people viewed this event.
paid

TRX Suspension Training  vine cu o noua evolutie a mișcării menită să asiste și să provoace ipostaze tradiționale din Yoga.

* Se recomandă ca participantii să fie certificati in yoga sau cu experienta.

Imbunatateste-ti cunostintele si abilitatile TRX Suspension Training cu miscari inspirate din Yoga care pun accentul pe mobilitate, stabilitate si forta.

Cu versatilitatea metodei TRX Suspension Training® si miscarile de Yoga vei avea o soluție de fitness pentru orice client. Si nu doar atat, aceasta combinatie duce antrenamentul in suspensie la un alt nivel si iti ofera posibilitatea sa acoperi o arie mai mare de clienti cu o unealta de ultima generatie.

După finalizarea acestui curs, vei putea:

  • Intelege avantajele acestei combinatii de antrenament  si vei invata care sunt secventele de yoga potrivite pentru un TRX Suspension Trainer.
  • Sa readaptezi si sa iti provoci propria practica cu un TRX
  • Sa conduci clase complete de TRX Yoga Flow sau sa incorporezi modulele TRX in cursurile de yoga deja existente si sa adaptezi antrenamentele pentru fiecare categorie de clienti

Durata curs: 8 ore

Dupa finalizarea cursului vei fi capabil sa sustii examenul de CertificareCREDITE DE EDUCAȚIE CONTINUĂ (CECS): Absolvenții vor primi CEC-uri de la următoarele organizații: ACE 0.5, NASM 0.5, AFAA 5.0, PTA Global 5.0 și Canfitpro 3.0
____________________________
•Cursul se tine daca sunt minim 5 participanti
•Participarea se face LIVE in sala sau ONLINE in functie de preferinte- important sa specificati cum doriti sa participati la completarea biletului de participare 🙂

Informatii bilet

Bilet TRX Yoga
1,223.00 lei
End: 2021-03-14 12:00 AM

 

Data si zi

2021-03-14 @ 09:00 AM to
2021-03-14 @ 05:00 PM
 

Tip eveniment

 

Categorie

Share

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

NEWSLETTER

Aboneaza-te si vei primi in exclusivitate acces la ofertele noastre promotionale!

DIMI FITNESS