Webinarii Gratuite DIMI Education

Importanta piciorului in miscare

Redescopera miscarea naturala a corpului tau si invata sa o folosești pentru a ramane sanatos și în forma

Nu mai este niciun secret faptul că a fi în formă este o condiție esențială pentru derularea activităților zilnice, motiv pentru care mișcarea trebuie să devină un obicei.

Corpul uman este conceput sa se miste, sa alerge, sa sara, sa manipuleze lucruri. Însă din cauza unui ritm de viata sedentar, nu ne folosim întotdeauna trupul la întregul său potențial.

Mușchii și ligamentele slăbesc favorizand dezechilibre care duc la diverse disfuncții musculo-scheletice.

Și pentru a împiedica acest efect, de multe ori facem greseala de a dubla numărul de ore petrecute în sală de fitness sau făcând exerciții pentru ca nu suntem multumiti de rezultatele pe care le dorim.

De aceea am creat aceasta seriie de webinarii, in care te vom ajuta sa intelegi ce inseamna miscare functionala puternica  si cum o poti efectua corect in conditiile actuale.

3 motive pentru care sa participi la webinarii:

*Numărul de locuri pentru webinarii este limitat – înscrie-te din timp ca sa fii sigur ca ești printre cei care vor participa.

Ai prieteni care sunt interesați de o miscare sanatoasa? Recomanda-le Webinarul Gratuit.

Ce vei invata:

Pentru cine este acest webinar?

ANTRENORI PERSONALI

PREPARATORI
FIZICI

PASIONATI DE SPORT

Persoane cu un program de lucru sedentar

Persoane care vor sa se antreneze corect

Webinariile DIMI Education fac parte  din seria Cursurilor MOVEMENTS – și  au la baza sistemul complex  ABCi, studiat, testat și aprobat  – care-ti permite sa creezi un program de antrenament structurat pe posibilitățile și limitele tale.

Pasul 1
A - Assessment
Pasul 2
B – Breathing
Pasul 3
C – Corrective
Pasul 4
i – Integrate

A – Assessment – analizezi 

B – Breathing – respiri – pentru ca respirația și mersul sunt 2 lucruri pe care le luăm ca și cum ni se cuvin fără sa constientizam importanța lor si din cauza aceasta multă lume are probleme aici.

C – Corrective – corectezi – unde corectezi și faci ajustările necesare problemelor descoperite în etapele anterioare 

iIntegrate – punem punctul pe I si integram totul într-un program de antrenament pe baza necesităților tale sau ale clientului tău,  pentru a parcurge impreuna din zona precară spre acceptabil și optim – și mai apoi sa poti imbunatati forța și rezultatele pe care le dorești tu sau clientul tău, fără riscuri de accidentare.

Webinarul este sustinut de:

Dimi este considerat unul dintre cei mai buni experti romani in Functional Training si este singurul care a adus acest concept în România în 2010. 

A oferit coaching, a format și a certificat peste 1000 de Instructori și Antrenori Personali.  

Rezultatele și pasiunea pentru Functional Fitness îl clasează ca fiind unul dintre cei mai căutați Antrenori Personali din România.

Este cel care a adus conceptele TRX, Mobility Stick, Flowin, Animal Flow, Gun-eX, FMS, Let’s Bands, TriggerPoint în România si a fondat DIMI Education, unicul loc unde poți obține aceste certificări recunoscute Internațional.

A creat seria de cursuri MOVEMENTS tocmai pentru a schimba abordarea despre ce înseamnă Functional Fitness în România și pentru a oferi o baza de coaching pentru cei care susțin aceleași principii.

formular inscriere

Completeaza formularul si rezerva-ti locul la webinarul Gratuit!