Prosport: Update pentru handbalul românesc la Turda și București.

Potaissa Turda, locul 2 în Liga Națională masculină, a găzduit marți și miercuri coferința națională „Potaissa Handball Conference”, prima ediție. Invitații de marcă s-au numărat Xavier Pascual Fuertes și Roger Font Ribas, antrenorul principal și preparatorul fizic de la Barcelona.

Primul a fost timp de 2 ani și selecționerul României. Cei doi oficiali ai Barcelonei au vorbit despre diverse tactici de apărare și de atac, dar și despre modul de pregătire fizică la unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

De asemenea, în cadrul conferinței s-a vorbit și comunicarea din timpul unui antrenament (Leon Gomboș), despre recuperarea după accidentări (Claudiu Man), despre nutriție (Ioana Popa) și despre psihologia sportivă (Marius Crăciun).

Citeste continuarea in Prosport: https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/update-pentru-handbalul-romanesc-la-turda-si-bucuresti-romania-trebuie-sa-se-indrepte-mai-mult-catre-un-joc-in-viteza-de-explozie-genul-de-handbal-pe-care-il-vedem-mai-des-in-europa-de-ves-18956659

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button