webinar gratuit

Educatia insemna Putere

Daca esti antrenor sau instructor de fitness, cu cat aria ta de cunostinte si experienta este mai mare cu atat ai mai multa putere si o siguranta mai mare in castigurile tale, daca nu faci parte din categoria de mai sus dar esti interesat de sanatatea ta si de o miscare corecta, cu cat cunosti mai multe informatii cu atat ai mai multe sanse sa beneficiezi de un serviciu mai calitativ, indiferent daca il faci pentru tine sau apelezi la un antrenor personal.

Tu esti Educatie

Este pentru toata lumea!!! 

Informatiile pe care le vei primi de la Webinar te vor ajuta sa dezvolti un antrenament fizic reusit si sanatos, indiferent de domeniul din care faci parte !

De ce trebuie sa te educi pentru o miscare sanatoasa si cum sa o faci corect ?

Cum sa cresti si sa evoluezi in antrenamentul fizic, indiferent de experienta profesionala pe care o ai si fara sa risti sa te accidentezi.

Despre ce este webinarul ?

Pentru cine este acest webinar?

Pentru toata lumea!

Antrenori Personali

Preparatori Fizici

Liber Profesionisti

Angajati

Sportivi

Pasionati de Sport

De ce trebuie sa participi

  • Vei avea acces gratuit la informatii si sfaturi acumulate in ani de experienta si care te vor ajuta sa intelegi mai clar importanta educatiei in antrenamentele fizice si in miscarea sanatoasa a corpului, cum iti stabilesti corect un traseu de parcurs si care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci inainte de toate.
  • Vei intelege cum poti sa iti cresti productivitatea si rezultatele personale sau ale clientului tau, incepand cu posibilitatile de miscare pe care le ai acum, indiferent de zona de fitness din care faci parte si cum sa ajungi la performante la care nici nu te asteptai, prin pasi mici si foarte bine definiti.
  • Vei primi 6 idei de luat acasa care te vor ajuta sa iti definesti mai bine personalitatea si sa inveti sa te diferentiezi prin rezultatele obtinute din fiecare pas mic pe care il faci.

Cu ce vei ramane de la webinar

Webinarul este sustinut de:

Dimi este considerat unul dintre cei mai buni experti romani in Functional Training si este singurul care a adus acest concept în România în 2010. 

A oferit coaching, a format și a certificat peste 1000 de Instructori și Antrenori Personali.  

Rezultatele și pasiunea pentru Functional Fitness îl clasează ca fiind unul dintre cei mai căutați Antrenori Personali din România.

Este cel care a adus conceptele TRX, Mobility Stick, Flowin, Animal Flow, Gun-eX, FMS, Let’s Bands, TriggerPoint în România si a fondat DIMI Education, unicul loc unde poți obține aceste certificări recunoscute Internațional.

A creat seria de cursuri MOVEMENTS tocmai pentru a schimba abordarea despre ce înseamnă Functional Fitness în România și pentru a oferi o baza de coaching pentru cei care susțin aceleași principii.

formular inscriere

Completeaza formularul si rezerva-ti locul la webinarul Gratuit!