FMS

Certificarile FMS – Functional Movement Screen! Călătoria voastră în mișcare începe aici. Mișcarea este limba universală a expresiei umane. Înțelegerea modului și a motivului pentru care ne mișcăm bine ne ajută să aspirăm să ne mișcăm din ce in ce mai mult. Bine ați venit la experiența Mișcării.

DIMI FITNESS

CE CONTIN CURSURILE

Înțelegerea modului și a motivului pentru care ne mișcăm bine ne ajută să aspirăm să ne mișcăm din ce in ce mai mult. Bine ați venit la experiența Mișcării. 

1. FMS Functional Movement Screen L1
13 ore

Certificarile FMS – Functional Movement Screen! Călătoria voastră în mișcare începe aici. Mișcarea este limba universală a expresiei umane. Înțelegerea modului și a motivului pentru care ne mișcăm bine ne ajută să aspirăm să ne mișcăm din ce in ce mai mult. Bine ați venit la experiența Mișcării. Acest seminar intensiv de două zile se concentreaza pe importanța și știința mișcării și include certificarea de nivel 1 a miscarii funcționale (câștigată după absolvirea examenului).

Aflați de la experții FMS cum să:
• Recunoașteți modelele de mișcare care sprijină munca, sportul și activitățile zilnice.
• Înțelegeți relația adevărată pe care modelele de mișcare o joacă în obiectivele noastre de sănătate și de fitness.
• Identificați principiile care să susțină importanța examinării mișcării.
• Explicați rolul mobilității, al controlului motorului și al modelelor funcționale în mișcarea fundamentală.
• Demonstrați utilizarea instrucțiunilor și procedurilor din ecranul Movement Funcțional.

2. FMS Functional Movement Screen L2
12 ore

Cursul de nivel 2 al mișcării funcționale (FMS) oferă oportunitate de a lua rezultatele obținute din FMS și de a aplica programarea și selecția de exerciții pentru a îmbunătăți linia de bază a clientului.

Seminarul de nivel 2 va începe cu o analiză detaliată a modului de efectuare a testelor de mișcare și de a aplica corect criteriile de punctare pentru obținerea celor mai bune rezultate. Apoi vom discuta cum să interpretăm rezultatele FMS, să decidem care sunt prioritățile dvs. de instruire bazate pe aceste rezultate și să învețe aplicarea exercitiilor și anumitor tehnici pentru a îmbunătăți rezultatele clienților.

Seminarul va aborda conceptele-cheie pentru a înțelege competența de mișcare și impactul acesteia asupra programării exercițiilor.

Va avea loc o discuție extrem de interactivă și o oportunitate de pregătire practică pentru a demonstra strategiile și tehnicile cheie utilizate pentru a îmbunătăți modelele de mișcare care au fost identificate de algoritmul FMS ca fiind veriga slabă.

DIMI EDUCATION

Cursuri FMS

Certificari care fac diferenta si functioneaza. Peste 20 de Certificari recunoscute International aprobate si validate de cateva sute de mii de instructori si antrenori.

Events

Mișcarea este limba universală a expresiei umane. Înțelegerea modului și a motivului pentru care ne mișcăm bine ne ajută să aspirăm să ne mișcăm din ce in ce mai mult.

Ai nevoie de suport?

Ia legatura cu un reprezentant DIMI Fitness si te vom contacta in cel mai scurt timp.

DIMI EDUCATION

master traineri dimi fitness

Incepator, intermediar tau avansat cu siguranta te putem invata ceva si pe tine. Avem peste 100 de ani de experienta la total si echipa noastra de educatie, pe langa universitati de sport din Romania a fost educata la cel mai inalt nivel direct la sursa. Toti Master Trainerii nostri au trecut toate probele teoretice si practice necesare pentru a aduce cunostiintele. 

Master Trainer TRX

Master Trainer GUN-EX

Master Trainer lets bands

Dumitru Butilcă

Fondator DIMI FITNESS si Master Trainer TRX

Numele antrenorului de fitness Dimi Butilcă se confundă cu TRX-ul. El este cel care a adus acest antrenament funcțional în România, în anul 2010.

TRX sau exercițiile în suspensie, au fost create, inițial, pentru antrenarea soldaţilor din marina SUA. Prin urmare, se bazează pe practici militare, mişcări din pregătirea sportivilor de performanţă şi tehnici de recuperare fizică. Clasele sunt destinate dezvoltării forţei, echilibrului, flexibilităţii şi rezistenţei.

Master Trainer Flowin

Vlad Bucsa antrenor Dimi Fitness

Vlad Bucsa

Master Trainer Lets Bands si Flowin

Vlad Bucsa este Master Trainer in cadrul echipei Dimi Fitness pentru brandurile Lets BAnds si Flowin. Este triplu Campion Mondial si dublu CampionNational la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate.

Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Radu Tuta

Radu tuta

Master Trainer GUN-EX

Sportul a facut parte de mic copil în viața mea fiind sportiv de performanță până la 28 de ani, ceea ce m-a ajutat să devin omul și antrenorul din ziua de azi. 
 
Munca, seriozitatea, punctualitatea, devotamentul și perseverența m-au făcut să cresc în acest domeniu al fitnessului de la an la an.
 
De aproximativ un an și jumatate sunt MASTER TRAINER GUN-EX elastic ropes, aceasta fiind cea mai mare realizare de pana acum în acest domeniu. 
 
Ca si certificări, fac parte din prima generație de antrenori TRX STC și TRX FORCE din țară, TRX FUNCTIONAL trainer, POWER BANDS trainer LEVEL 1 și 2, TRX RIP Trainer, PERSONAL trainer și FOAM ROLLING. 
 
Motto: Never back down and learn more, coach better!
Claudiu Man Instructor Dimi Fitness

Claudiu MAN

Master Trainer Trigger Point si Let's Band's

Numele meu este Claudiu Man si in anul 2014 am devenit membru al echipei DIMIEducation ca Master Trainer Trigger Point iar din anul 2018, Master Trainer Let’s Band’s.
 
In anul 2015 am elaborat un proiect nou, numit KMPerformance, ce avea ca rol initial, reintegrarea in activitatea sportiva a sportivilor de performanta ce treceau pragul cabinetului. 
 
Prin KMP si a filosofiei din spatele acestui proiect, am inceput colaborari cu diferiti sportivi si cluburi de performanta, printre care U-BT Cluj Napoca, echipa cu care am castigat 5 trofee in 3 ani de colaborare.
 
DIMiEducation este mai mult de cat o complectare a ceea ce sunt eu din punct de vedere profesional, e rodul muncii a ani de studii exprimate in work shopurile ce imi sunt date sa le prezint participantilor care aleg sa se dezvolte alaturi de echipa DimiFitness.
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button