DO IT MORE INTENSE

Your Home of Functional Fitness

DIMI Fitness este leader in Functional Training de peste 10 ani. Probabil, una din singurele companii cu cea mai mare experienta si cunostinte in antrenamentul functional.

Peste 20 de Certificari recunoscute International aprobate si validate de cateva sute de mii de instructori si antrenori. Asociaza-te cu unele dintre cele mai puternice branduri din industrie, invata noi tehnici si modalitati de antrenament, devino mai bun si creste-ti afacerea.

Incepator, intermediar tau avansat cu siguranta te putem invata ceva si pe tine. Avem peste 100 de ani de experienta la total si echipa noastra de educatie, pe langa universitati de sport din Romania a fost educata la cel mai inalt nivel direct la sursa.

despre noi

Dorinta de a face lucrurile intr-un mod diferit, de a iesi din zona de comfort pentru a putea experimenta lucruri noi si de a profita de toate oportunitatile.

Intentia de a oferi cele mai bune servicii si produse, de a tine pasul cu cursuri si antrenamente de ultima ora la nivel international.

Ne adresam tuturor celor care ne impartasesc entuziasmul pentru fitness si sport in general, fie ca sunt instructori, antrenori in diferite discipline, antrenori personali, centre de fitness, sau oameni fara o vasta experienta in acest domeniu.

Motivatia de a deveni mai buni impreuna, de a acumula mereu noi cunostinte pe care sa le impartasim la seminarii si cursuri pentru a putea fi aplicate in antrenamentele de personal training si clasele de grup. Pe scurt, dorinta de a progresa, de a deveni cat mai buni in acest domeniu.

Interesul in tot ceea ce ne defineste modul de viata, felul in care viata de zi cu zi ne defineste fizicul si psihicul. Schimbarea felului in care ne antrenam si schimbarea ideii de antrenament, toate acestea au dus la Dorinta de Schimbare, Intentia de a Progresa, Motivarea de face totul Posibil si Interesul de a deveni mai buni Impreuna.

Pe scurt, D.I.M.I Fitness sau Do It More Intense Fitness.

DIMI

FITNESS

In presa

Interviuri in exclusivitate cu DIMI BUTILCA fondatorul DIMI FITNESS

DIMI EDUCATION

Master Traineri Dimi fitness

Incepator, intermediar tau avansat cu siguranta te putem invata ceva si pe tine. Avem peste 100 de ani de experienta la total si echipa noastra de educatie, pe langa universitati de sport din Romania a fost educata la cel mai inalt nivel direct la sursa. Toti Master Trainerii nostri au trecut toate probele teoretice si practice necesare pentru a aduce cunostiintele. 

Master Trainer TRX

Master Trainer GUN-EX

Master Trainer lets bands

Dumitru Butilcă

Fondator DIMI FITNESS si Master Trainer TRX

Numele antrenorului de fitness Dimi Butilcă se confundă cu TRX-ul. El este cel care a adus acest antrenament funcțional în România, în anul 2010.

TRX sau exercițiile în suspensie, au fost create, inițial, pentru antrenarea soldaţilor din marina SUA. Prin urmare, se bazează pe practici militare, mişcări din pregătirea sportivilor de performanţă şi tehnici de recuperare fizică. Clasele sunt destinate dezvoltării forţei, echilibrului, flexibilităţii şi rezistenţei.

Master Trainer Flowin

Vlad Bucsa antrenor Dimi Fitness

Vlad Bucsa

Master Trainer Lets Bands si Flowin

Vlad Bucsa este Master Trainer in cadrul echipei Dimi Fitness pentru brandurile Lets BAnds si Flowin. Este triplu Campion Mondial si dublu CampionNational la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate.

Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Radu Tuta

Radu tuta

Master Trainer GUN-EX

Sportul a facut parte de mic copil în viața mea fiind sportiv de performanță până la 28 de ani, ceea ce m-a ajutat să devin omul și antrenorul din ziua de azi. 
 
Munca, seriozitatea, punctualitatea, devotamentul și perseverența m-au făcut să cresc în acest domeniu al fitnessului de la an la an.
 
De aproximativ un an și jumatate sunt MASTER TRAINER GUN-EX elastic ropes, aceasta fiind cea mai mare realizare de pana acum în acest domeniu. 
 
Ca si certificări, fac parte din prima generație de antrenori TRX STC și TRX FORCE din țară, TRX FUNCTIONAL trainer, POWER BANDS trainer LEVEL 1 și 2, TRX RIP Trainer, PERSONAL trainer și FOAM ROLLING. 
 
Motto: Never back down and learn more, coach better!
Claudiu Man Instructor Dimi Fitness

Claudiu MAN

Master Trainer Trigger Point si Let's Band's

Numele meu este Claudiu Man si in anul 2014 am devenit membru al echipei DIMIEducation ca Master Trainer Trigger Point iar din anul 2018, Master Trainer Let’s Band’s.
 
In anul 2015 am elaborat un proiect nou, numit KMPerformance, ce avea ca rol initial, reintegrarea in activitatea sportiva a sportivilor de performanta ce treceau pragul cabinetului. 
 
Prin KMP si a filosofiei din spatele acestui proiect, am inceput colaborari cu diferiti sportivi si cluburi de performanta, printre care U-BT Cluj Napoca, echipa cu care am castigat 5 trofee in 3 ani de colaborare.
 
DIMiEducation este mai mult de cat o complectare a ceea ce sunt eu din punct de vedere profesional, e rodul muncii a ani de studii exprimate in work shopurile ce imi sunt date sa le prezint participantilor care aleg sa se dezvolte alaturi de echipa DimiFitness.

Ai nevoie de suport?

Ia legatura cu un reprezentant DIMI Fitness si te vom contacta in cel mai scurt timp.

In 2010 ca instructor certificat TRX GSTC (Group Suspension Training Course) a introdus conceptul TRX Suspension Trainer in WorldClass Marriott si astfel a devenit primul instructor care a tinut o clasa de TRX Suspension Trainer in singurul studio TRX de atunci din Romania.

— Dimi Butilca - Fondator Dimi Fitness -
Instagram has returned invalid data.
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button