Stick Mobility

Aceasta certificare va revoluționa modul în care vă antrenați personal sau vă antrenați clienții. Acest sistem vă va permite să duceți starea și calitatea mișcarii clientului dvs. la nivelul următor. 

DIMI FITNESS

CE CONTINE CURSUL

Veti invata proceduri de mobilitate, strecthing, forță și izometrie pozițională. Veți învăța cum să integrați aceste aspecte în sesiunile de pregătire individuală și de grup. 

Stick mbility L1
-16 ore –

Certificarea Stick Mobility de nivel 1 este destinată în principal pentru antrenori personali, instructori de grup, kinetoterapeuți, terapeuți, medici, preparatori fizici și profesori de yoga. Oricine a cărui slujbă este să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor, starea generală de fitness și atleticismul va beneficia de pe urma acestui curs. Sistemul nostru este conceput pentru a fi utilizat ca un însoțitor al oricărei modalități de antrenament sau ca un program de sine stătător.

Aceasta certificarea va revoluționa modul în care vă antrenați personal sau vă antrenați clienții. Acest sistem vă va permite să duceți starea și calitatea mișcarii clientului dvs. la nivelul următor. Vă vom arăta căi simple și eficiente de a imbunatați mobilitatea, flexibilitatea, proprocepția, coordonarea și puterea cu combinația de pârghie, iradiere și izometrie care vor debloca mișcările restricționate ce împiedică funcția și sănătatea optimă.

Veti invata proceduri de mobilitate, strecthing, forță și izometrie pozițională. Veți învăța cum să integrați aceste aspecte în sesiunile de pregătire individuală și de grup. Fiecare instructor din familia Stick Mobility are metoda preferată de antrenament, fie că este vorba de kettlebells, TRX, power bands, gun-ex, flowin, la aparate sau mișcări cu greutatea proprie. Indiferent de modalitatea în care sunteți specializați, Stick Mobility se va integra perfect în programul dvs. și vă va face să vă mișcați mai bine.

Stick Mobility este un curs de două zile, axat în principal pe practica. Menținem clasele mici (limitate la 20insi), astfel încât să înveți principiile și mișcările fundamentale care îți vor oferi un fundament foarte bun pe care să te bazezi. Această clasă poate fi solicitantă fizic și neurologic pentru participanți. Fiți pregătiți, deoarece clasa va fi de aproximativ 30% teorie și 70% practica. Pentru pregătirea fizică, Stick Mobility Fundamentals-1 vă recomandăm să vă familiarizați cu conceptul Stick Mobility urmarind paginile de fbk si instagram @dimifitness si @stickmobility sau cel puțin regimul de antrenament cu un singur stick daca aveti deja un stick.

Dacă doriți să achiziționați un singur stick pentru a începe, vă recomandăm Stick Mobility 6ft dacă aveți sub 1.78m înălțime, iar stickul de mobilitate 7ft dacă aveți 1.78m sau mai înalt.

DIMI EDUCATION

Cursuri mobility stick

Certificari care fac diferenta si functioneaza. Peste 20 de Certificari recunoscute International aprobate si validate de cateva sute de mii de instructori si antrenori.

Events

Ai nevoie de suport?

Ia legatura cu un reprezentant DIMI Fitness si te vom contacta in cel mai scurt timp.

DIMI Fitness este leader in Functional Training de peste 10 ani. Nicio alta companie nu are mai multa experienta si cunostiinte decat noi in antrenamentul functional.

DIMI EDUCATION

master traineri dimi fitness

Incepator, intermediar tau avansat cu siguranta te putem invata ceva si pe tine. Avem peste 100 de ani de experienta la total si echipa noastra de educatie, pe langa universitati de sport din Romania a fost educata la cel mai inalt nivel direct la sursa. Toti Master Trainerii nostri au trecut toate probele teoretice si practice necesare pentru a aduce cunostiintele. 

Master Trainer TRX

Master Trainer GUN-EX

Master Trainer lets bands

Dumitru Butilcă

Fondator DIMI FITNESS si Master Trainer TRX

Numele antrenorului de fitness Dimi Butilcă se confundă cu TRX-ul. El este cel care a adus acest antrenament funcțional în România, în anul 2010.

TRX sau exercițiile în suspensie, au fost create, inițial, pentru antrenarea soldaţilor din marina SUA. Prin urmare, se bazează pe practici militare, mişcări din pregătirea sportivilor de performanţă şi tehnici de recuperare fizică. Clasele sunt destinate dezvoltării forţei, echilibrului, flexibilităţii şi rezistenţei.

Master Trainer Flowin

Vlad Bucsa antrenor Dimi Fitness

Vlad Bucsa

Master Trainer Lets Bands si Flowin

Vlad Bucsa este Master Trainer in cadrul echipei Dimi Fitness pentru brandurile Lets BAnds si Flowin. Este triplu Campion Mondial si dublu CampionNational la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate.

Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Radu Tuta

Radu tuta

Master Trainer GUN-EX

Sportul a facut parte de mic copil în viața mea fiind sportiv de performanță până la 28 de ani, ceea ce m-a ajutat să devin omul și antrenorul din ziua de azi. 
 
Munca, seriozitatea, punctualitatea, devotamentul și perseverența m-au făcut să cresc în acest domeniu al fitnessului de la an la an.
 
De aproximativ un an și jumatate sunt MASTER TRAINER GUN-EX elastic ropes, aceasta fiind cea mai mare realizare de pana acum în acest domeniu. 
 
Ca si certificări, fac parte din prima generație de antrenori TRX STC și TRX FORCE din țară, TRX FUNCTIONAL trainer, POWER BANDS trainer LEVEL 1 și 2, TRX RIP Trainer, PERSONAL trainer și FOAM ROLLING. 
 
Motto: Never back down and learn more, coach better!
Claudiu Man Instructor Dimi Fitness

Claudiu MAN

Master Trainer Trigger Point si Let's Band's

Numele meu este Claudiu Man si in anul 2014 am devenit membru al echipei DIMIEducation ca Master Trainer Trigger Point iar din anul 2018, Master Trainer Let’s Band’s.
 
In anul 2015 am elaborat un proiect nou, numit KMPerformance, ce avea ca rol initial, reintegrarea in activitatea sportiva a sportivilor de performanta ce treceau pragul cabinetului. 
 
Prin KMP si a filosofiei din spatele acestui proiect, am inceput colaborari cu diferiti sportivi si cluburi de performanta, printre care U-BT Cluj Napoca, echipa cu care am castigat 5 trofee in 3 ani de colaborare.
 
DIMiEducation este mai mult de cat o complectare a ceea ce sunt eu din punct de vedere profesional, e rodul muncii a ani de studii exprimate in work shopurile ce imi sunt date sa le prezint participantilor care aleg sa se dezvolte alaturi de echipa DimiFitness.
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button