Cum platesc?

Plata in numerar

Plata in numerar se face integral in ron la curier in momentul primirii pachetului comandat.

Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul Visa si Mastercard, in conditii de deplina siguranta. Pentru securitatea tranzactiilor, www.DIMIfitness.ro utilizeaza serviciile https://secure.mobilpay.ro Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Dimifitness.,banca si procesatorul de plati fiind singurele institutii ce acceseaza informatiile dumneavoastra, iar tot ei ofera garantia confidentialitatii datelor personale.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatiu), data de expirare a cardului si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in ron, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra din ziua respectiva.

Transfer bancar sau Depunere in Cont

La lansarea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata se face in baza facturii proforma emise de catre Functional Fitness SRL (Dimifitness.ro), dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul Functional Fitness SRL

Functional Fitness S.R.L.

Banca Transilvania

IBAN : RO57BTRL00801202W82944XX

CUI RO16116100

J8/193/04.02.2004

str Ciucas nr 51 Sacele Brasov cod postal 505600

Plata se va face in maxim 3 zile de la plasarea comenzii. In caz contrar comanda va fi automat anulata. Pentru a va putea expedia cat mai repede comanda* si a evita pierderea timpului legal de procesare a platilor in sistemul bancar, in momentul efectuarii plati va rugam sa ne trimiteti dovada acesteia pe adresa de mail sales@dimifitness.ro

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul comenzi sau facturi proforme pe care ati primit-o la confirmarea comenzi.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice. Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea.

* Livrarea produselor se va face numai dupa inregistrarea platii in contul Functional Fitness SRL. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Disponibilitatea si pretul produselor
Produsele precum si ofertele prezentate pe site-ul nostru sunt disponibile in limita stocului.
www.dimifitness.ro nu se obliga sa livreze un produs , in cazul in care acesta nu se afla pe stoc.

Comanda dumneavoastra va fi procesata de catre un oprator www.dimifitness.ro in maxim 24 de ore lucratoare, si confirmata prin telefon.

Datele clientului Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces pe site-ul http://www.dimifitness.ro/ ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.dimifitness.ro

Garantie si Retur

Toate produsele cumparate de pe site-ul http://www.dimifitness.ro/ beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte (afisata la fiecare produs), cu respectarea prevederilor legale in vigoare.
Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv.
Pentru a beneficia de garantie trebuie sa pastrati cutia originala si toate accesoriile.
Confirmarea comenzii de catre vanzator se face telefonic sau electronic (e-mail).

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 :
„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.”
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditiile in care a fost primit, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri.
Dorinta de returnare a produselor se face numai in scris. Cheltuielile de transport, vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.