Returnarea Produselor – Achizitionate de PERSOANE FIZICE in urma contractelor la distanta:

ATENTIE!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizati! NU puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Dreptul de retragere exista pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită!

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vândut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. DIMIFITNESS isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat(in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgaraieturi, socuri, urme de folosiresi/sau interventii neautorizate etc.

Pentru produsele ce contin componente electronice, returul poate fi acceptatdupa trimiterea si expertizarea lor in service.

Pentru a exista dovada faptului ca este un “contract la distanta” este absolut necesara existenta unei comenzi online.

In lipsa unui contract scris, incheierea contractului este considerata in momentul emiterii facturii in urma comenzii directe efectuate pe site.

Retrul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

“Va trebui sa suportati costul direct al expedierii initiale si al returnarii bunurilor”

Pentru produsele returnate vom efectua rambursarea banilor intr-un cont bancar indicat de dvs. in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor si receptionarea lor.

Returnarea produselor trebuie facuta fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt returnate inaintea expirarii perioadei de 14 zile.

Pentru a informa DIMIFITNESS / SC Functional Fitness SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de retur din sectiunea de jos a website-ului!

Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarzieri, pe mail sau telefonic, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa predai sau sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns, sau la telefon.

NU POT FI RETURNATE URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE :

 • Produse care au conturi/parole active setate de client.
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgaraieturi, urme de utilizare.
 • Produsele care au fost comandate pe Comanda Speciala in urma achitarii unui avans.
 • Produse ce au fost aduse de prestator conform specificatiilor clientului.
 • Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multo bucati.
 • Produse care au fost comandate telefonic.
 • Produse care au fost comandate la unul din punctele de lucru.
 • Produse consumabile care insasi prin natura lor, o data desigilate nu pot fi revandute.
 • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din alte motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator.
 • Servicii de consultanta sau montaj de echipamente achizitionate.
 • Cursuri care au fost parcurse sau pentru care s-a inregistrat numele participantului in platforma de education.
 • Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.

Produsele care reprezinta defectiuni sau vicii de fabricatie(nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite(fara alte costuri – in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul livrarii). In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 449/2003.

Clientii – persoane juridice, PFA, asociatii, sau oricare alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor!