TRIGGER POINT

S-a demonstrat ca eliberarea myofasciala SMR (Self Myofascial Release) calmeaza durerile musculare si cele articulare imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea.

DIMI FITNESS

CE CONTIN CURSURILE

1. Foam Rolling: principii și practica L1
– 4 ore

S-a demonstrate ca eliberarea myofasciala SMR (Self Myofascial Release) calmeaza durerile musculare si cele articulare imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea. Aceasta certificare de 4 ore va invata fundamentele eliberarii miofasciale va prezinta cercetari recente si aprofundeaza principiile terapiei performantei SMR, folosind rola de spuma GRID.

Cursul Include:
• experienta practica de coaching
• ce este si care sunt efectele foam rollingului
• Instructiuni aplicate pe rolerul de spuma GRID
• Tehnici de Foam Rolling pre si post antrenament
• 16 releasuri + 6 exercitii de stretching

2. Multitool Mobility L1
– 8 ore

S-a demonstrate ca eliberarea myofasciala SMR (Self Myofascial Release) calmeaza durerile musculare si cele articulare imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea. Aceasta certificare de 8 ore va invata fundamentele eliberarii miofasciale pe rola de spuma GRID va prezinta cercetari recente si aprofundeaza principiile terapiei performantei SMR, folosind bila de spuma MB1 si STK.ul. Include:
• O experienta practica de coaching
• Instructiuni aplicate pe MB1, GRID, STK
• Tehnici de eliberare miofasciala pre si post antrenament
• Veti invata terminologia specifica Sef Myofascial Release- fascia, myofascia, auto-eliberare miofasciala, puncte trigger, foam rolling

3. MCT – Miofascial Compression Techinque L2 – 8 ore

Acest curs de nivel 2 utilizează linia produselor performante Trigger Point, concepute pentru a spori mobilitatea şi de a îmbunătăţi performanţă cu o îmbunătăţire de ansamblu asupra biomecanicii fiecăruia.
Acest training de 8 ore, se concentrează pe aplicarea practică a educaţiei de performanţă Trigger Point susţinută de cercetări ştiinţifice .Veţi pleca de la acest curs cu un plus de cunoaştere aprofundată a modului de utilizare şi modului de a preda MCT

4. Assessment to Performance L2
– 4 ore

S-a demonstrate ca eliberarea myofasciala SMR (Self Myofascial Release) calmeaza durerile musculare si cele articulare imbunatateste flexibilitatea si mobilitatea. Aceasta certificare de 4 ore va invata fundamentele eliberarii miofasciale va prezinta cercetari recente si aprofundeaza principiile terapiei performantei SMR, folosind bila de spuma MB5. Include:
– O experienta practica de coaching
– Instructiuni aplicate pe MB5

DIMI EDUCATION

Cursuri TRIGGER POINT

Certificari care fac diferenta si functioneaza. Peste 20 de Certificari recunoscute International aprobate si validate de cateva sute de mii de instructori si antrenori.

Events

Ai nevoie de suport?

Ia legatura cu un reprezentant DIMI Fitness si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Hai sa gasim impreuna conceptul care ti se potriveste. De la cele mai noi tehnici de antrenament, la cele mai efective, de la produse clasice la cele mai inovatoare, de la certificari de baza la cele mai complexe si de la o simpla clasa la venituri peste asteptari.
Avem 7 concepte, 22 de certificari si sute de produse premium.

DIMI EDUCATION

Master Traineri Dimi Fitness

Incepator, intermediar sau avansat cu siguranta te putem invata ceva si pe tine. Avem peste 100 de ani de experienta la total si echipa noastra de educatie, pe langa universitati de sport din Romania a fost educata la cel mai inalt nivel direct la sursa. Toti Master Trainerii nostri au trecut toate probele teoretice si practice necesare pentru a aduce cunostiintele. 

Master Trainer TRX

Master Trainer GUN-EX

Master Trainer lets bands

Dumitru Butilcă

Fondator DIMI FITNESS si Master Trainer TRX

Numele antrenorului de fitness Dimi Butilcă se confundă cu TRX-ul. El este cel care a adus acest antrenament funcțional în România, în anul 2010.

TRX sau exercițiile în suspensie, au fost create, inițial, pentru antrenarea soldaţilor din marina SUA. Prin urmare, se bazează pe practici militare, mişcări din pregătirea sportivilor de performanţă şi tehnici de recuperare fizică. Clasele sunt destinate dezvoltării forţei, echilibrului, flexibilităţii şi rezistenţei.

Master Trainer Flowin

Vlad Bucsa antrenor Dimi Fitness

Vlad Bucsa

Master Trainer Lets Bands si Flowin

Vlad Bucsa este Master Trainer in cadrul echipei Dimi Fitness pentru brandurile Lets BAnds si Flowin. Este triplu Campion Mondial si dublu CampionNational la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate.

Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Radu Tuta

Radu tuta

Master Trainer GUN-EX

Sportul a facut parte de mic copil în viața mea fiind sportiv de performanță până la 28 de ani, ceea ce m-a ajutat să devin omul și antrenorul din ziua de azi. 
 
Munca, seriozitatea, punctualitatea, devotamentul și perseverența m-au făcut să cresc în acest domeniu al fitnessului de la an la an.
 
De aproximativ un an și jumatate sunt MASTER TRAINER GUN-EX elastic ropes, aceasta fiind cea mai mare realizare de pana acum în acest domeniu. 
 
Ca si certificări, fac parte din prima generație de antrenori TRX STC și TRX FORCE din țară, TRX FUNCTIONAL trainer, POWER BANDS trainer LEVEL 1 și 2, TRX RIP Trainer, PERSONAL trainer și FOAM ROLLING. 
 
Motto: Never back down and learn more, coach better!
Claudiu Man Instructor Dimi Fitness

Claudiu MAN

Master Trainer Trigger Point si Let's Band's

Numele meu este Claudiu Man si in anul 2014 am devenit membru al echipei DIMIEducation ca Master Trainer Trigger Point iar din anul 2018, Master Trainer Let’s Band’s.
 
In anul 2015 am elaborat un proiect nou, numit KMPerformance, ce avea ca rol initial, reintegrarea in activitatea sportiva a sportivilor de performanta ce treceau pragul cabinetului. 
 
Prin KMP si a filosofiei din spatele acestui proiect, am inceput colaborari cu diferiti sportivi si cluburi de performanta, printre care U-BT Cluj Napoca, echipa cu care am castigat 5 trofee in 3 ani de colaborare.
 
DIMiEducation este mai mult de cat o complectare a ceea ce sunt eu din punct de vedere profesional, e rodul muncii a ani de studii exprimate in work shopurile ce imi sunt date sa le prezint participantilor care aleg sa se dezvolte alaturi de echipa DimiFitness.
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button