Termeni si conditii Education

Ce trebuie sa stii inainte de participarea la curs sau eveniment

Pentru inscriere la certificari, trebuie sa ai cont cu numele complet care va fi trecut ulterior si pe certificare.

Acte necesare înscrierii la curs:

 • Copie xerox CI
 • Dovada achitării taxei de participare
 • Declaratie pe propria raspundere ca sunteti apt din punct de vedere fizic pentru participarea la curs

Taxa de participare la cursuri si evenimente include:

 • formarea pe parcursul zilei de curs;
 • intrare gratuită în sala de fitness/locatia evenimentului în care se vor desfășura orele teoretice şi practice;
 • materiale de curs
 • diploma de certificare (pentru cursurile de certificare)

Plata taxei de participare se poate efectua şi în 2 rate:

 • Rata 1 – se achită la înscrierea la curs: 50% din pretul total (Posibilitate de plată online, prin virament bancar în contul RO57BTRL00801202W82944XX)
 • Rata 2 – se achită ulterior tot prin virament bancar sau maxim la începerea cursului: 50% (Plata cash, la punctul de desfasurare a evenimentului)

La finalizarea comenzii, este foarte important sa completati numele intreg care va fi trecut ulterior pe certificare!

 • In situatia in care suntem restrictionati, cursurile se vor tine integral online.
 • Cursurile si evenimentele se tin daca sunt minim 5 participanti
 • Participarea se face LIVE in sala sau ONLINE in functie de preferinte- important sa specificati cum doriti sa participati la completarea biletului de participare 🙂
 • Linkul de acces la curs se va transmite pe mail, cu maxim cateva ore inainte de eveniment.
 • Daca sunteti mai multe persoane interesate de certificare din aceeasi locatie, ne poti lasa un mesaj si in functie de caz putem organiza cursul mai aproape de voi.

Termeni & condiţii privind înscrierea şi participarea la curs

Pentru a putea participa la acest curs, viitorul cursant trebuie să se înscrie din timp şi să achite integral taxa de participare, pana in ziua cursului. Cu posibilitate de plata in transe, disponibila si prezentata mai sus.

Prin înscrierea la curs şi prin prezentarea declaratiei pe propria raspundere, participantul confirmă faptul că este apt din punct de vedere fizic şi al sănătăţii pentru a participa la curs.

Recomandarea noastră este să fiţi într-o stare fizică bună, fără probleme de sănătate; nu ne facem responsabili de nici o boală sau afecţiune pe care aţi putea să o manifestaţi pe parcursul desfăşurării cursului.

Frecventarea programului de formare profesională pe întreaga perioadă este obligatorie. Participarea la toate orele cursului este obligatorie şi absenţa duce la pierderea dreptului cursantului de a susţine examenul de certificare si de a primii certificarea.

Taxa de participare nu este returnabilă, exceptând cazurile de îmbolnăvire înainte de inceperea cursului. Ȋn această situaţie, vă vom solicita un certificat medical eliberat de un medic competent.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unui motiv pertinent, va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 6 luni;

Cursurile noastre se adaptează cerinţelor şi nevoilor dumneavoastră, aşadar, ne rezervăm dreptul de a schimba conţinutul, orele, datele, locaţia şi formatorii acestui curs.

Cursurile si evenimentele se desfăşoară, de obicei, pe parcursul unei zile sau doua, de weekend, iar orele sunt împărţite în seminarii teoretice şi practice. Cu exceptia workshopurilor sau evenimentelor mai complexe, care pot fi programate si in timpul saptamanii.

Pentru absolvirea cursurilor de certificare, este necesară promovarea unor probe practice sau teoretice, cu punctaj de trecere intre 70% si 100% fiecare brand in parte avand cerinte diferite.

Pe durata cursurilor DIMI Fitness, isi rezerva dreptul de a face poze şi filmări, care sunt considerate materiale promoţionale ce aparţin de drept DIMI Fitness, astfel încât să poată fi folosite de aceasta în diverse scopuri de promovare şi marketing.

Acceptând termenii şi condiţiile, se consideră automat că sunteţi de acord să apăreţi în aceste materiale.

Ȋn cazul în care nu doriţi acest lucru, va trebui să ne trimiteţi o notificare scrisă în acest sens, pe adresa de e-mail office@dimifitness.ro

Participantii la curs pot face poze si filmarile doar cu acordul instructorului sau a unui reprezentat Dimi Fitness aflat la curs.