5  moduri cum sa identifici un TRX original

Prezenți deja pe piață de câțiva zeci de ani, corzile TRX  se caracterizează nu doar prin designul ce atrage multe priviri, dar și prin finisajul de înaltă calitate și grija pentru cele mai mici detalii.

De ce un TRX contrafacut nu poate garanta aceleasi rezultate ca si unul original ?

  • rezistenta corzilor nu este testata si se pot accidenta in timpul unui antrenament = trx garanteaza rezistenta si pot fi folosite in siguranta daca sunt instalate corespunzator, 400 kg forta si 159kg(greutate)
  • materialul corzilor este special creat  la o densitate care permite corpului sa efectueze exercitiile cu un anumit  efort – structura materialului ajuta la efectuarea pozitiilor in siguranta pentru corpul nostru, functioneaza ca un levier pentru stabilitate in primul rand, fiecare element de pe coarda( scarita, dimensiunile, cusaturile, elementele aditionale, materialul diferit al elementelor) are o anumita functionalitate in reglarea stabilitatii si sunt aranjate conform unor studii si experienta destul de vasta de specialistii in domeniu tocmai pentru a oferi acest suport in antrenament
  • pana si fiecare set creat din modelele originale disponibile au un anumit grad de studiu in spate si o structura destul de atent creata
  • finisajele, cusaturile si conexiunea dintre materiale sunt foarte rigide si efectuate atent pentru a asigura conectarea dintre elemente la o utilizare repetitiva, intensa, de lunga durata si in siguranta
  • manerele din spuma  densa de inalta calitate care nu se rupe sau nu isi pierde forma in timp, plus manerele din cauciuc foarte dens si care au si proprietate antibacteriana si pot fi utilizate in sali sau in grup, de catre mai multe persoane
  • carabina – create dintr-un material special si deasemenea foarte dens si care rezista la multiple utilizari si asigura siguranta de executare a unui antrenament, chiar si la multiple utilizari si pentru o durata destul de mare de timp si la greutate maxima permisa.

Cum ar trebui să arate produsele originale?

Sa recunosti un produs original nu este chiar cel mai usor lucru de facut, in special daca nu esti un expert in produsele brandului TRX Trebuie să aruncăm o privire mai atentă asupra modelului specific pentru a observa anumite elemente, ce niciodată nu se schimbă la produsele originale, dar care în cazul fake-urilor se întâmplă să fie total diferite.

Coarda originala TRX este realizată în mod atent, ceea ce înseamnă că elementele sunt cusute și lipite împreună cu grijă. Produsele originale sunt prevăzute, de asemenea cu etichete adecvate și cu logo-ul firmei atât la exterior, cât și la interior.

De ce aleg oamenii sa cumpere un TRX contrafacut si nu unul original ?

Deobicei motivul pentru care aleg un TRX contrafacut este pretul. Dar oare este cea mai buna alegere?


Daca nu luam in considerare toate studiile din spate si materialele de inalta calitate si special combinate pentru siguranta antrenamentelor si ne axam doar pe diferenta de pret, un TRX original poate fi folosit la antrenamente zilnice pentru o perioada de timp foarte indelungata.

Daca impartim pretul pe care l-am dat pentru acest produs la aceasta perioada o sa ne dam seama ca am facut o alegere proasta sa cumparam mai multe produse contrafacute care pe langa faptul ca nu ne ofera siguranta de care avem nevoie pentru un antrenament corect dar se si distrug foarte repede.


Pretul unui TRX contrafacut nu permite ca acesta sa fie facut la standartul si stiinta la care a fost creat un TRX original, asta inseamna ca a fost creat din materiale de calitate inferioara. Nu mai vorbim de disconfortul si  riscurile de accidentare pe care le creaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button